Informatie ivm COVID-19.

Update December 2021

Geachte klant,

We worstelen Wereldwijd nog steeds met COVID-19.
Daarom vragen wij onze klanten nog steeds voorzichtig te zijn en bij het ophalen van uw goederen een mondmasker te dragen wanneer u binnengaat in ons gebouw.

Qua import vanuit de VS en via een groot deel van onze Internationale leveranciers, ligt de levering dezer dagen echter nog steeds moeilijker dan voor deze situatie. Gezien de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen kampen heel wat fabrikanten met een productie-achterstand en bijkomende vertragingen.
Hierdoor is een groot deel producten op onze webshop weergegeven zonder prijs of levertermijn.
Gelieve hiervoor even een offerte op te vragen waarin wij u dan de correcte info kunnen doorgeven van het huidig moment.

Wij willen wél benadrukken dat wij nog steeds Luchtvrachtzendingen vanuit de VS hebben lopen en in tegenstelling tot andere leveranciers wel nog importeren dezer dagen.
Containervrachten die wij zelf verzorgen zijn momenteel niet aan de orde omdat prijzen voor containers dezer dagen tot wel 5x duurder zijn dan voorheen. En vermits wij al onze onderdelen betaalbaar willen houden voor u als klant rekenen wij deze kosten dan ook niet door en is het voordeliger even geen containervracht aan te bieden.

Met vriendelijke groeten en hou uzelf gezond,
Nancy, Aaron en Xana - The Naxcar-Family