Levertermijnen

Gelieve tijdens deze vreemde situatie door COVID-19 de huidige Levertermijn en Prijs op te vragen van de gewenste artikelen alvorens een bestelling te plaatsen.

Getoonde termijnen en prijzen per artikel, zijn (tijdens deze periode) slechts indicatief.

Levertermijn onderdelen & accessoires:

Onderdelen voor Amerikaanse wagens: Het grootste aantal onderdelen bestellen wij in de VS,
maar wij hebben ook leveranciers die werken met diverse "warehouses" in Europa.
Hierdoor kunnen wij diverse onderdelen ook binnen enkele dagen leveren.

Uiteraard zijn de kosten vaak een stuk lager wanneer de levertermijn iets langer mag duren.

Voor onderdelen vanuit de VS, hebben wij onze eigen import service via Luchtvracht voor snelle zendingen met Delta Airlines.
Bijna wekelijks vertrekt onze zending op vrijdag en wordt hier vrijgegeven bij de Douane op woensdag of donderdag. Waardoor wij in 80% van de gevallen veel sneller leveren dan onze concullega's.

U kan bij ons tevens bestellen via containervracht voor grotere stukken of bodykits of waarbij de termijn niet zo'n groot belang heeft. Dit duurt gemiddeld al snel een 6-tal weken.

De gemiddelde levertermijn ligt bij ons tussen de 3-5 dagen bij snelle leveringen uit stock in Europa,
en ca. 1 week bij express leveringen uit de VS. Standaard luchtvrachtzendingen vanuit de VS hebben een termijn van ca. 1-3 weken. (Afhankelijk hoe snel het onderdeel in het warehouse in New Jersey kan zijn na bestelling.)

Voor J.W. Speaker Lampen en WeatherTech producten vragen wij u vooraf even te informeren naar de huidige levertermijn.

Tonneau Covers, Bed Covers en HardTops: De gemiddelde levertermijn van Bed Covers is afhankelijk van de toepassing, u kan de levertermijn steeds bij ons opvragen. Bij een offerte-aanvraag wordt deze steeds correct opgegeven.

Accessoires voor Euro Pick-Up's: De gemiddelde levertermijn bedraagt enkele dagen tot ca. 2 weken (enkel indien op stock bij de leverancier). De exacte termijn wordt op de offerte meegedeeld. 

Levertermijn uitlaten:

De gemiddelde levertermijn van uitlaten bedraagt ca. 2 weken (enkel indien op stock bij de leverancier).
De exacte termijn wordt op de offerte meegedeeld.

Levertermijn van Banden en Velgen:

Wij kunnen de meeste banden op zeer korte termijn leveren.
Wij bieden ook een mooi en ruim assortiment van velgen aan van standaard Merken en exclusievere fabrikanten. Hierbij is de levertermijn afhankelijk per leverancier.
Vraag uw gewenste velg even na via de contact-pagina of bezoek onze NaxcarWheels-website voor een overzicht van onze velgen van de diverse fabrikanten.


Al de onderdelen in stock zijn uiteraard direct leverbaar.