Webshop » Euro Pick-Up Parts » Nissan Navara » Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter

Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter

Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter
Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter Navara NP300 DC Mat WeatherTech AchterNavara NP300 DC Mat WeatherTech Achter Navara NP300 DC Mat WeatherTech AchterNavara NP300 DC Mat WeatherTech Achter Navara NP300 DC Mat WeatherTech Achter

€ 108,00 inclusief BTW

Beschikbaar in 2-3 weken

Aantal  
Enkel de Achterste mat.
Past op de 2016+ Nissan Navara NP300 met Dubbele Cabine (DC)


De WeatherTech FloorLiner bekleedt de binnenkant van de auto zeer nauwkeurig en volledig en zorgt voor een "optimale interieurbescherming"! De WeatherTech FloorLiner bekleedt het interieur vooraan in de auto en zelfs de wanden van de beenruimte. Doordat de afmetingen van de interieuroppervlakken gemeten worden via een digitale lasermeter zal de mat altijd perfect passen! 

Het drielaags geëxtrueerde materiaal met hoge dichtheid (HDTE), waarop patent rust, biedt een harde kern voor de stevigheid, zorgt voor oppervlaktewrijving van het tapijt en geeft een tactiel gevoel van het oppervlak! Geavanceerde oppervlaktemateriaal beschikt over kanalen die vloeistoffen en vuil naar een lager reservoir brengen waar het wordt afgevoerd om ervoor te zorgen dat de vloeistof tijdens het rijden zo min mogelijk beweegt! Wanneer de vloeistof eenmaal in het reservoir terechtkomt, uit de buurt van schoenen en kleding, kan deze eenvoudig worden verwijderd van WeatherTech FloorLiner over de deurdrempel. Zonder rommel en drukte! 

WeatherTech, brengt technologie en weerbestendigheid samen!