Ons Team » Zoek op US automerk » Dodge + RAM » Dodge Ram » 2019+ Dodge Ram DT » 2019+ RAM DT Uitlaten » Ram DT 5,7L V8 Uitlaat FlowMaster American Thunder

Ram DT 5,7L V8 Uitlaat FlowMaster American Thunder

Geachte klant,
Indien er geen prijs/levertermijn weergegeven staat of u het artikel dat u zoekt niet kan vinden kan u dit steeds opvragen.
Dit kan u doen doorhier te klikken.

Dodge Ram 2019+ FlowMaster American Thunder 5,7L Ram DT 5,7L V8 Uitlaat FlowMaster American Thunder

Vraag Prijs aan

Het American Thunder® cat-back uitlaatsysteem voor de 2019-2024 RAM 1500 met 5,7 liter Hemi-motor en dubbele fabriekseindpijpen is perfect voor de persoon die op zoek is naar een diep, krachtig exterieurgeluid met alle prestatievoordelen die je zou verwachten verwachten van Flowmaster®. Dit vastgeschroefde wettelijke emissiesysteem bestaat uit volledig doorngebogen roestvrijstalen buizen die naar een 50 Series™ HD-uitlaatdemper leiden die oorspronkelijk speciaal voor RAM Hemi-motoren is ontworpen om maximaal vermogen en geluidskwaliteit aan de buitenkant te leveren, maar met een redelijk aangename binnentoon tijdens het cruisen snelheden. Andere kenmerken zijn onder meer de dubbele uitlaatpijpen van 3,00 inch die door het fabrieksreservewiel heen lopen en zijn afgewerkt met grote 4,00 inch zwarte, keramisch gecoate uitlaatuiteinden die de fabrieksuitsparingen in de achterbumper opvullen. Het systeem maakt gebruik van de fabriekshangers en bevat alle benodigde onderdelen, hardware en instructies voor een eenvoudige installatie die u thuis kunt uitvoeren.

Opmerkingen: Past op alle 5,7L Hemi-modellen met 2/4-wielaandrijving met een wielbasis van 140,5, 144,6 en 153,5 inch en een bedlengte van 5,7 en 2,4 meter.

Functies:
  • Grote 4,00-inch zwarte keramische gecoate tips
  • Doorngebogen dubbele 3,00-inch uitlaatpijpen
  • Grote 4-inch 50 HD-demperinterne onderdelen
  • Maakt gebruik van de fabriekshangerlocaties
  • Diep krachtig exterieurgeluid
  • Wist het fabrieksreservewiel
  • Roestvrij stalen constructie
  • Snelle en eenvoudige installatie

Webshop gemaakt met EasyWebshop